Telefoonnummer: 056 32 32 36
  • Geen patiëntenstop
  • Gratis parkeren mogelijk

Afspraak aanvragen bij Policlinic Tandheelkunde

Geslacht:*
Naam:*
Geboortedatum:*
Telefoonnummer:*
E-mail:
Heeft u opmerkingen die belangrijk zijn voor uw afspraak?:
Afspraakformulier voor:*
Bent u al gekend in onze praktijk?:*

Bel mij voor een afspraak

Schrijf u in voor een afspraak en wij bellen u terug om deze in te plannen. Wij doen ons best om een datum en uur te vinden die voor u het best past.

Let op: Dit formulier dient niet voor spoedgevallen en/of pijnklachten.
Heeft u een pijnklacht? Belt u dan naar 056 32 32 36. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Voor spoedgevallen buiten de openingsuren kunt u bellen naar 0903 399 69

Door het maken van een afspraak in onze praktijk erkent u als patiënt onze praktijkregels

Annuleren of wijzigen

Zodra wij met u een afspraak hebben gemaakt, wordt er tijd gereserveerd in de agenda van uw behandelaar. Kunt u de afspraak niet nakomen dan dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te bellen tijdens openingsuren: 056 32 32 36

Herinnering?

Om te voorkomen dat u uw afspraak vergeet, kunnen wij u van tevoren een e-mail met een afspraakherinnering mailen. Vergeet daarom bij uw aanvraag niet uw emailadres in te vullen.

Nieuwe patiënt

Aan nieuwe patiënten vragen we om 10-15 minuten voor het begin van uw geplande afspraak aanwezig te zijn, zodat er voldoende tijd is om uw dossier te vervolledigen. Gelieve altijd uw identiteitskaart, medicatielijst en eventueel recente opg (=overzichtsradiografie van het volledige gebit) mee te brengen.

© , Policlinic Tandheelkunde | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022